Kom kijken in ons atelier!

Kom kijken in ons atelier!

Voor een uniek geschenk

Voor een uniek geschenk

Decorama biedt een groot assortiment voor woninginrichting
Workshops

Workshops

Leuke workshops voor jong en oud

Zoek jij een veelzijdige en creatieve stage?

Dan zoeken wij jou!
Wil jij ook alles over glas weten en kunnen, neem dan contact met ons op.

Openingstijden:

 

Maandag : Op afspraak
Dinsdag : 10:00 - 18:00 uur
Woensdag : 10:00 - 18:00 uur
Donderdag : Op afspraak
Vrijdag : 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag : 10:00 - 17:00 uur
Zondag : Gesloten      

Afbeeldingen van producten

Decorama Glas & Graveeratelier is al sinds 1998 het bedrijf voor unieke producten, voornamelijk van spiegel en glas maar ook andere materialen voor de zakelijke als de particuliere klant zijn mogelijk. Op deze website vindt u informatie over de door ons aangeboden producten en diensten.

De materialen die wij het meest bewerken zijn: Spiegel, Glas, Steen, Hout, Metaal en Kunststoffen. Wij staan bekend om het graveren van deze materialen door middel van Zandstralen en lasergraveren, maar daarnaast kunnen wij o.a. ook glas en spiegel snijden, slijpen, boren, zagen, fusen, glas in lood en met onze lasermachine van BRM is het ook mogelijk om Hout, kunststof en leer te lasersnijden.

Ons assortiment en technieken zijn zeer uitgebreid dat het haast niet mogelijk is om alles duidelijk op de website te krijgen. Een kleine greep uit ons machinepark om een indruk te geven wat de mogelijkheden zijn: 3 zandstraalcabines, watergekoelde boormachine, bandslijpmachine watergekoeld, watergekoelde zaag, glasoven, laser graveer en snijmachine, hittepers en snijplotter.
Zoekt u iets specifieks of kunt u het niet vinden neem dan gerust contact met ons op.
E-mail: info@decorama.nl
Tel. 024 - 675 87 58
 

In de afgelopen maanden en jaren hebben we regelmatig de vraag gekregen of wij geen glas in lood workshop willen geven.
Omdat dit een hele investering is hebben we dit een hele tijd vooruit geschoven maar we hebben inmiddels besloten dat de workshop vanaf januari te boeken is.
We hebben inmiddels al aardig wat geïnvesteerd hiervoor dus we kunnen op korte termijn beginnen.
Bij ons zijn de laatste maanden van het jaar extreem druk dus vandaar dat we in januari gaan beginnen met de glas in lood workshop.
We hebben nu ook een speciale actie voor deze en andere workshops en u kunt als eerste profiteren van deze actie.

Tijdens deze workshop glas in lood voor beginners leren wij u glas op maat snijden en slijpen en het glas in lood te zetten en te solderen.
U kiest eerst een van de patronen uit en vervolgens gaat u het glas erbij zoeken dat u mooi vind.
Het glas moet precies zoals het ontwerp gesneden worden, als u dat eenmaal heeft gedaan dan gaat u het glas in het lood zetten.
Als dit goed in elkaar zit dan mag u alles aan elkaar solderen. U kunt kiezen of u er ringetjes aanmaakt om het op te kunnen hangen of dat u steuntjes maakt zodat u het neer kunt zetten.
Deze workshop duurt een hele dag (van 9 tot 17 uur) en zal normaal €120,- per persoon kosten maar de eerste 15 aanmeldingen mogen voor € 100,- per persoon deelnemen.

Binnenkort komt er ook meer informatie over een vervolg workshop/gevorderde workshop.
Uiteraard kunt u altijd vrij komen werken na de workshop. U betaald slechts €5,- per uur + de materialen die u gebruikt.
Gereedschappen, koffie en thee zitten wel inbegrepen.