Kom kijken in ons atelier!

Kom kijken in ons atelier!

Voor een uniek geschenk

Voor een uniek geschenk

Decorama biedt een groot assortiment voor woninginrichting
Workshops

Workshops

Leuke workshops voor jong en oud

Zoek jij een veelzijdige en creatieve stage?

Dan zoeken wij jou!
Wil jij ook alles over glas weten en kunnen, neem dan contact met ons op.

Openingstijden:

 

Maandag : Op afspraak
Dinsdag : 10:00 - 18:00 uur
Woensdag : 10:00 - 18:00 uur
Donderdag : Op afspraak
Vrijdag : 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag : 10:00 - 17:00 uur
Zondag : Gesloten      

Afbeeldingen van producten

Decorama Glas & Graveeratelier is al sinds 1998 het bedrijf voor unieke producten, voornamelijk van spiegel en glas maar ook andere materialen voor de zakelijke als de particuliere klant zijn mogelijk. Op deze website vindt u informatie over de door ons aangeboden producten en diensten.

De materialen die wij het meest bewerken zijn: Spiegel, Glas, Steen, Hout, Metaal en Kunststoffen. Wij staan bekend om het graveren van deze materialen door middel van Zandstralen en lasergraveren, maar daarnaast kunnen wij o.a. ook glas en spiegel snijden, slijpen, boren, zagen, fusen, glas in lood en met onze lasermachine van BRM is het ook mogelijk om Hout, kunststof en leer te lasersnijden.

Ons assortiment en technieken zijn zeer uitgebreid dat het haast niet mogelijk is om alles duidelijk op de website te krijgen. Een kleine greep uit ons machinepark om een indruk te geven wat de mogelijkheden zijn: 3 zandstraalcabines, watergekoelde boormachine, bandslijpmachine watergekoeld, watergekoelde zaag, glasoven, laser graveer en snijmachine, hittepers en snijplotter.
Zoekt u iets specifieks of kunt u het niet vinden neem dan gerust contact met ons op.
E-mail: info@decorama.nl
Tel. 024 - 675 87 58
 

Als u ons volgt op Facebook (http://www.facebook.com/decoramagravures) dan het u al bekend dat wij begin dit jaar een 10 spindel slijpmachine hebben toegevoegd aan ons machinepark.
Omdat wij zelf de machine helemaal van binnen en buiten wilde leren kennen heeft het even geduurt voordat het allemaal 100% goed was en wij zeker weten dat alles goed wordt geslepen en gepolijst.
Inmiddels sinds een paar weken draait de machine al op volle toeren en hebben we verschillende vaste klanten al goed kunnen helpen.
Vanaf nu kan iedereen bij ons glas en spiegel laten slijpen en polijsten.
U kunt uiteraard het glas en spiegel helemaal door ons op maat laten maken maar indien u bijvoorbeeld schilder of glashandel bent en u kunt zelf het glas en spiegel op maat snijden dan kunt u het door ons laten slijpen en polijsten.
Of heeft u een spiegel of glasplaat waar een klein stukje vanaf moet en daarna opnieuw geslepen moet worden, dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.
Wij kunnen glas en spiegel van 3 tot en met 25 mm dik slijpen en polijsten. De minimale hoogte is officieel 80 mm maar we hebben ook al strookjes van 150x50 mm geslepen.
Kom langs of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.