Kom kijken in ons atelier!

Kom kijken in ons atelier!

Voor een uniek geschenk

Voor een uniek geschenk

Decorama biedt een groot assortiment voor woninginrichting
Workshops

Workshops

Leuke workshops voor jong en oud

Zoek jij een veelzijdige en creatieve stage?

Dan zoeken wij jou!
Wil jij ook alles over glas weten en kunnen, neem dan contact met ons op.

Openingstijden:

 

Maandag : Op afspraak
Dinsdag : 10:00 - 18:00 uur
Woensdag : 10:00 - 18:00 uur
Donderdag : Op afspraak
Vrijdag : 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag : 10:00 - 17:00 uur
Zondag : Gesloten      

Afbeeldingen van producten

Decorama Glas & Graveeratelier is al sinds 1998 het bedrijf voor unieke producten, voornamelijk van spiegel en glas maar ook andere materialen voor de zakelijke als de particuliere klant zijn mogelijk. Op deze website vindt u informatie over de door ons aangeboden producten en diensten.

De materialen die wij het meest bewerken zijn: Spiegel, Glas, Steen, Hout, Metaal en Kunststoffen. Wij staan bekend om het graveren van deze materialen door middel van Zandstralen en lasergraveren, maar daarnaast kunnen wij o.a. ook glas en spiegel snijden, slijpen, boren, zagen, fusen, glas in lood en met onze lasermachine van BRM is het ook mogelijk om Hout, kunststof en leer te lasersnijden.

Ons assortiment en technieken zijn zeer uitgebreid dat het haast niet mogelijk is om alles duidelijk op de website te krijgen. Een kleine greep uit ons machinepark om een indruk te geven wat de mogelijkheden zijn: 3 zandstraalcabines, watergekoelde boormachine, bandslijpmachine watergekoeld, watergekoelde zaag, glasoven, laser graveer en snijmachine, hittepers en snijplotter.
Zoekt u iets specifieks of kunt u het niet vinden neem dan gerust contact met ons op.
E-mail: info@decorama.nl
Tel. 024 - 675 87 58
 

Op zoek naar een relatiegeschenk voor uw personeel, klanten, leveranciers of als persoonlijk cadeau? 
Creëer, ontwerp samen met onze technieken van zandstralen of lasergraveren/ snijden een voor u origineel uniek relatiegeschenk.

Dit kan door uzelf aangeleverde artikelen of uit ons eigen assortiment. Graveren doen wij in aantallen vanaf 1 tot 10.000 stuks. Denk hierbij aan artikelen van glas, metaal, hout en meerder hardere materialen. Kom gerust langs of laat ons weten wat u zoekt.

Door de jarenlange ervaring hebben wij goede connecties opgebouwd met leveranciers in de relatiegeschenkenbranche waardoor we bijna alles kunnen leveren.

Daarnaast werken wij samen met andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in andere technieken zoals frezen en bedrukken waardoor wij graag met u brainstormen om een origineel uniek relatiegeschenk te ontwerpen.

Nog vragen naar de mogelijkheden, neem geheel vrijblijvend contact met ons op.